Levering binnen 1-2 werkdagen
Veilig & snel betalen
Elke werkdag van 9:00 - 17:00 bereikbaar | 035 602 8727

Betalingsmogelijkheden

Wij maken gebruik van een beveiligde internetverbinding zodra je begint met het afrekenen van je bestelling. Met deze zogenaamde SSL verbinding worden jouw transactiegegevens versleuteld via internet verstuurd.  Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het " groene slotje”, boven- of onderin je beeldscherm.

Zo wordt bijvoorbeeld jouw creditcardnummer maar eenmalig gebruikt voor betaling van de order en niet verder opgeslagen.
 

Veilig en eenvoudig online betalen

Middels het Mollie systeem kunnen wij als webwinkel op een veilige en eenvoudige wijze online betaalmethoden aanbieden. Wij maken daarom gebruik van verschillende zowel nationale- als internationale betaalmethoden.
 

Betaalprocedure

De betaalprocedure start op het moment dat je in jouw besteloverzicht op 'Betalen' klikt. De betaalprocedure via docdata payments wordt nu gestart. Kies een betaalmethode en volg de instructies op het scherm.

Op het moment dat de betaling is afgerond, keer je terug naar de webwinkel en ontvangt je via e-mail een orderbevestiging.

Betaalmethoden

 

Betalen op rekening

 Betalen op rekening

Het is mogelijk om op rekening te betalen, de factuur wordt dan per e-mail toegestuurd. De betalingstermijn is 14 dagen.

 

iDEAL

iDEAL

 iDEAL staat voor het direct betalen van jouw bestelling via je eigen internetbankomgeving. Voordeel: de betaling wordt direct geautoriseerd en kan daarom snel worden doorgezet in ons systeem, zodat de bestelling daarna meteen door ons in behandeling kan worden genomen.

 

Creditcard (Visa, MasterCard, American Express)

 

Tijdens het betalen met de creditcard wordt tevens jouw CVC code gevraagd. Dit is het driecijferig nummer achterop de creditcard (Visa en MasterCard), of het viercijferige nummer aan de voorkant van jouw creditcard (American Express). De afhandeling van deze betaling duurt meestal een dag of drie, waardoor de bestelling ook later geleverd kan worden.

 

PayPal

 

 PayPal

Nadat je bij PayPal een account hebt aangemaakt (gekoppeld aan een bankrekening of een creditcard) kun je eenvoudig betalen door enkel jouw e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Je hoeft niet langer bank- of creditcardgegevens keer op keer in te vullen, deze worden veilig door PayPal opgeslagen voor al jouw toekomstige betalingen.

 

Mister Cash

 

Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. 

Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Mister Cash. Hiermee kun je direct jouw aankopen betalen in een voor jou vertrouwde bankomgeving.